Krullen knippen

Er bestaat een groot verschil tussen een "gewone knipbeurt" en het knippen van krullen. Bij een gewone knipbeurt word je haar vaak nat geknipt met spanning op het haar waardoor je strakke lijnen knipt. Met het knippen van krullen ga ik totaal anders te werk.

 

Ik begin met het kijken naar je haar, valling, kruinen en bespreek wat je zou willen. daarna knip ik je haar droog! krul voor krul. zo kan ik precies zien waar en hoeveel ruimte je haar nodig heeft om uiteindelijk een luchtige krul je krijgen wanneer  je zelf thuis aan de slag gaat met je haar. na het knippen was en verzorg ik je haar met een speciaal gekozen lijn die volledig aan gepast is op jouw haar.

Na het wassen en verzorgen van je haar gebruik ik verschillende producten om je haar rustig te drogen met een diffuser. Op het eind als dit nodig is loop ik je haar nog even na in grote lijnen.

de hele behandeling van het knippen, verzorgen en in model brengen van jouw mooie krullen kan voor korthaar ongeveer 60 minuten tot langhaar ongeveer 2 uur in beslag nemen. 

De kniptechnieken voor krullend haar (kort of lang):

  • Het creëert structuur in de krullen.

  • Het volume wordt verdubbeld of je juist meer gecontroleerd door meer lucht in je haar om minder te pluizen..

  • De vitaliteit en de veerkracht van het haar wordt versterkt.

  • Het haar voelt minder zwaar en droog aan.

  • Onzichtbare natuurlijke krullen kunnen tevoorschijn komen.

Toe aan een lekkere krullenbos? Maak dan snel een online afspraak.

krullenkapper in Lisse krullenkapper Noordwijk krullenkapper krullenkapper Hillegom krullen kapper Sassenheim krullenkapper Noordwijkerhout Kapper lisse trendy kapper Lisse kapper Hillengom kapper Sassenheim. curlygirl methode.