2022 en mijn werk als kapper


Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Na bijna een maand dicht zijn, een hoop nadenken en soms even niet meer weten wat ik moet doen..🤷🏼‍♂️... Is het niet altijd even makkelijk positief te blijven en telkens weer met volle overgave op mijn werk te storten(zodra kappers weer open mogen).


Hoe ga ik dit jaar beginnen? Meestal ben ik wel van het werken naar een doel wat ik voor ogen heb. Maar om eerlijk te zijn weet ik een tijdje niet meer zo goed wat dat doel voor mij op dit moment is, waarschijnlijk overleven?


Dus!!! Zal mijn start van 2022 vooral bestaan uit beginnen het met werken zodra ik daar weer de kans voor krijg, weer opnieuw opstarten en opbouwen en vandaar uit zie ik wel wat het komende jaar mij gaat brengen.


Het scheelt een hoop dat ik samen met het team van @fortysevennoordwijk werk

waardoor ik altijd een extra boost krijg door de gezellige sfeer.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven