• Tony Verhagen

Wil jij ook blijvend gezond en sterk haar in 3 stappen?

Veel mensen hebben al gehoord van Olaplex, maar weten niet precies wat het is of wat het precies doet. Olaplex het maakt het haar blijvend sterker en gezonder. Je kunt er ook je haar gezonder mee kleuren en je kleur houdt langer. Heel erg fijn natuurlijk, maar hoe werkt dat dan? In het kort: Olaplex bevat het bestandsdeel Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate (wat ik niet ga proberen uit te spreken). Ons haar bestaat uit zwavelbruggen, dat zijn de bouwstenen van het haar. Wij kunnen deze beschadigen en verbreken door middel van een chemische behandeling in het haar en met het föhnen of stijlen van je haar. Hierdoor kun je voelen dat je haar breekbaar is, weinig elasticiteit heeft, je punten snel gaan splijten, je kleuring minder lang blijft zitten en het haar een stuk doffer wordt.

Het hoofdbestandsdeel van Olaplex verbindt de verbroken zwavelbruggen weer terug aan elkaar. Dat wilt zeggen dat het haar van binnenuit weer ECHT sterk en gezond wordt gemaakt, je punten minder snel gaan splijten waardoor er minder haar afbreekt, je kleur veel langer houdbaar is en je haar weer zijn natuurlijke glans terug krijgt. Met Olaplex kan ik je haar tot wel 90% blijvend herstellen met een herstelbehandeling. Hoe gaat dit in zijn werk? > eerst was ik je haar met een detox shampoo.

> daarna breng ik fase 1 van de herstelbehandeling aan op je haar bij de wasbak.

> na 10 minuten wordt je haar verzadigd met fase 2 van de behandeling. deze laat ik

15 minuten inwerken.

> daarna wordt je haar gewassen met een repair shampoo en extra verzorgt met een repair treatment om extra bescherming te geven tegen b.v. hitte van een föhn.

> na de behandeling breng ik je haar in model en krijg je de N°3 HAIR PERFECTOR mee om 1 keer per week thuis te gebruiken. zo houd je je haar permanent GEZOND en STERK. Ik vertel je natuurlijk hoe je deze thuis moet gebruiken. > het is belangrijk dat je thuis een professionele shampoo en verzorging gebruikt die ervoor zorgen dat je haar goed wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf en de juiste voeding krijgt naast je Olaplex kuur.


0 keer bekeken0 reacties

Prijslijst

DAMES
Wassen, knippen drogen
Wassen, knippen föhnen korthaar
Wassen, knippen föhnen langhaar


OLAPLEX HERSTEL TREATMENT *inclusief thuisbehandeling.
Incl. drogen
Incl. föhnen langhaar


HEREN
Wassen, knippen drogen heren
mannen grey blending (10minuten)
mannen basiskleur


KLEUREN
Basis kleur uitgroei /
totale kleuring + highlights vanaf *
Highlights / lowlights vanaf *
Bayage incl. gloss vanaf *


KERATINE BEHANDELING
Keratine behandeling 

*inclusfief olaplex salon treatment


€40,-
€47,50
€55,-


€69,50
€85,-

 


€32,50
€28,50
€47,50


€49,50
€69,50
€75,50
€98,50


€250


 

Contact

ALLEEN OP AFSPRAAK

Dinsdag:
17:00 - 21:00 

Woensdag:
09:00 - 13:00 / 17:00 - 21:00

Donderdag:
17:00 - 21:00

Zaterdag
09:00 - 17:00

VOOR VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN
BEN IK ALTIJD TELEFONISCH BEREIKBAAR

Kapelstraat 14, 2161 HD Lisse @olrikhairartist